Loading...

Đề kiểm tra 1 tiết trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 1)

Thứ sáu - 25/11/2016 04:43

Đề kiểm tra 1 tiết trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Units 1, 2 & 3 (Đề số 1), có đáp án

TEST 1
 
I. Complete the following sentences. Use the correct form of the verbs given below (2.5pts).
 
be - play - go - work
 
1. Mr. Nhat ………….. to work by bus.
2. Hoa………….. in class 7A.
3. My brothers…………..  very naughty.
4. He …………..in a factory.
5. We………….. badminton every afternoon.
 
II. Write 2 sentences about what you will do tomorrow (2pts).
1. …………………………………………………………………………
2. …………………………………………………………………………
 
III. Write the following dates (1.5pts).
 
1. 12-1 : ………………………………………..  
2.  8-3 : ………………………………………..   
3.  1-6 :  ……………………………………….. 
4. 20-11:  ……………………………………….. 
5. 22-12:  ……………………………………….. 
6. 15-8 :  ……………………………………….. 
 
IV. Use the cue words to give compliments or complaints (2pts).
 
1. girl / beautiful ! .
……………………………………………………………………..
2. dinner / awful !
……………………………………………………………………..
3. room / bright !
……………………………………………………………………..
4. movie / boring!
……………………………………………………………………..
 
V. Describe your bedroom (2pts)
 
……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………..
 
TEST 2
 
I. Circle the best answer(3pts)
 
l. I live ………………  Hoang Dieu Street.
A. on                              B. in            C. at                     D. by
 
2. ………………  is it from here to school ?- About 2 km
A. How long         B. How far                     C. How old      D. How high
 
3. Her father………………  to buy a new car now.
A. like         B. get          C. wants               D. has
 
4. ………………  does his mom travel to work ? - By car
A. When               B. Which              C. What                D. How
 
5. These students like to talk………………  one another about their study
A. about     B. to           C. at            D. for
 
7. She plays the piano . She is a ………………
A. farmer              B. dentist              C. teacher             D. musician
 
8. Her birthday is ………………
A. on May 5th       B. in 5th May        C. at May 5th        D. 5th May
 
10. ………………  beautiful weather !
A. How       B. What      C. How are                    D. what a
 
11. A bicycle is often a car in the countryside.
A. popular                                        B. more popular
C. more popular than                       D. most popular
 
12. ………………  she like a cup of tea ?
A. Will        B. What      C. Would              D. Shall
 
II. Make the sentences from the cues below(2pts).
 
1. Would / like / see / movie ?
……………………………………………………………………
2. Tell / her /I / call / evening.
……………………………………………………………………
3. What / family name / Mai ?
……………………………………………………………………
4. Her English / better / my English
……………………………………………………………………
 
III. Do as directed (2pts).
 
1. My school has seventy teachers and one thousand students.
There ………………………………………………………………
 
2. Mr. John will fly to Viet Nam next week.
Mr. John ………………………………………………………………
  
3. My house is in front of a small lake.
A small lake ………………………………………………………………
 
4. Why don't we go fishing ?
What about ?………………………………………………………………
 
IV. Read the passage and then answer the questions (2pts).
 
John is a student in class 7A. His full name is John Smith. He is 13 years old now. John lives with his parents at 245/14 Saint Street. John house's is very large and comfortable. It has a bright living room, four lovely bedrooms, 2 modern bathrooms and a convenient kitchen. There is a nice yard in front of his house. John's mother often grows flowers in the yard. John and his younger sister always do the morning exercise in the yard. In the evenings, his family often sits together and watches the stars in the sky.
 
1. How old will John be on his next birthday ?
………………………………………………………………
2. How many rooms are there in his house ?
………………………………………………………………
3. What does John's mother often do ?
………………………………………………………………
4. What does his family often do in the evenings ?
………………………………………………………………
 
V. Write a short paragraph about your family (1pt)
 
………………………………………………………………
………………………………………………………………
………………………………………………………………
………………………………………………………………
………………………………………………………………
 
TEST 3
 
I. Choose the best answer (3pts).
 
1. ………… are you talking to ?
A. Who       B. Which    C. Where    D. When
 
2. Many things …………  different now.
A. is            B. do                    C. make                D. are
 
3. Would you like …………  chess with me ?
A. to play             B. play        C. plays      D. playing
 
4. Peter works  ………… a farm. 
A. in           B. on                    C. at            D. with
 
5. I often go fishing …………Tuesdays.
A. at                     B. in            C. on                    D. during
 
6. We’ll have a new house …………  October 12th.
A. in           B. on                    C. at            D. of
 
7. When can we go to the cinema ?
A. I'm free on Saturday.                             B. I like the cinema.
c. I hope you can come.                              D. I’m tired.
 
8. Nga …………to her friends now.
A. talks       B. is talking                   C. will talk           D. talking
 
9. A: Have you got a………… ?
B: Yes, I work in a large shop.
A. job         B. work      C. shop                D. plan
 
10. This flat is suitable………… my family.
A. to           B. in            C. for                    D. with
11. Let’s to the supermarket. We’ll buy a lot of things for the party.
A. to go      B. go                    C. going                D. goes
 
12.  What kind of book is the for children?
A. cheap     B. best        C. better               D. suitable
 
II. Rewrite the following sentences (2pts).
 
1. The dinner is so delicious.
What ……………………………………………………….. !
2. The weather is very wet.
How ……………………………………………………….. !
3. Ho Chi Minh City is bigger than Da Nang.
Da Nang ………………………………………………………..
4. What‘s his job?
What does ………………………………………………………..   ?
 
III. Read the passage and answer the questions (2pts).
 
Today is the 25th birthday of Jane Forest. She teaches in Rover high school. Jane has one son. He is 5 years old. Her husband is often busy because he writes for a newspaper. The house isn’t large but very comfortable. It has a bright living room, two bedrooms and a modern bathroom. Jane likes her kitchen most because her family often has nice meals here.
 
1. Where does Jane work ?
………………………………………………………..
2. What does her husband do ?
………………………………………………………..
3. Is Jane a good mother ?
………………………………………………………..
4. How many rooms are there in her house ?
………………………………………………………..
 
IV. Fill in the gaps with one suitable word (2pts).
 
Dear John,
I will be in London………. (1) Thursday morning. Would you like to have lunch ………. (2) me ?
Write and tell ……….(3) when you are free and where I ………. (4) meet you.
 
Hope to see vou.
Yours.
Joan
 
V. Write an invitation card to invite your friend to your birthday party (1pt)
………………………………………………………………………
………………………………………………………………………
………………………………………………………………………
………………………………………………………………………
………………………………………………………………………
 
TEST 4
 
I. Circle the best answer(3pts).
 
1. I feel thirsty, so I ……….. now
A. have a drink                                 B. will have drink
C. am going to have a drink              D. drink
 
2. Who will be thirteen on July 1st, Thanh ?
A. Yes, Hoa will be thirteen on July 1st.
B. Hoa is going to be fifteen on July 1st.
C. Hoa will not be fourteen on July 1st.
D. Hoa will be thirteen on July 1st.
 
3. Where do your parents work ?
A. They work at the farm.
B. They work on the farm
C. They work in the farm.
D. They work by the farm
 
4. What's your father's job ?
A. His job is a fireman
B. He works a fireman
C. He does a fireman
D. He is a fireman
 
5. My sister studies………..  than me
A. best        B. the best  C. better      D. the better
 
6. At this time, their father………..  the house.
A. paints     B. is painting        C. painting           D. are painting
 
7. What about in front of the movie theatre ?
A. meet  B. we meet       C. meeting D. will meet
 
8. ………..  we go on a picnic tomorrow?
A. Will        B. Shall       C. Do          D. Are
 
9. They love ………..  in their field
A. working           B. works     C. work      D. to working
 
10. ………..  beautiful the weather is !
A. How       B. What      C. How are                    D. What a
 
11. A………..  is a place where you can wash the dishes.
A. tub         B. sink        C. pan                  D. washing machine
 
12. My family name is Hoang and my middle name is Van .
A. What is your name ?
B. What is your middle name, Giang?
C. What is your family name, Giang?
D. What are your family name and middle name, Giang?
 
II. Make the sentences from the cues below (2pts).
 
1. There / tub / in / bathroom ?
………………………………………………………………………
2. Would / you / play / tennis ?
………………………………………………………………………
3. She / be / 15 / next birthday
………………………………………………………………………
4. How / pretty / girls !
………………………………………………………………………
 
III. Do as directed (2pts).
 
1. She likes to play the guitar.
She enjoys ……………………………………………………
 
2. His bike is more expensive than mine.
My bike ……………………………………………………
 
3. Where does she live ?
What ……………………………………………………
 
4. When is your birthday ?
What  ……………………………………………………
 
IV. Fill in the blanks with ONE suitable word (2pts).
 
My name is Nga. I am a student (1) …................  grade 7 in Nguyen Tri
Phuong School. Now ru tell you (2)…................   my best friend. Her name
is Loan. She studies in Nguyen Chi Dieu School. Her school is rather big. It
is (3)…................   than mine. She is my neighbor, who lives next door
(4)…................   my house. She and I are the same (5)…................  , 13 years
old. But she is smaller and shorter than me. She's one of my close friends.
She often (6)…................   to school with me. After class, she helps
(7)…................   a lot because she’s a (8)…................  student than me. I like
her very much.
 
V. Write a short passage about you, using the cues given below (1pt).
name - school - address - distance - means of transport
 
…………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………
 
ANSWER KEY ONE-PERIOD TESTS UNITS 1, 2 & 3

TEST 1:

 
I. 1.goes      2. is   3. are                    4. works     5. Play
 
II. Học sinh tự làm
 
III. 1. 12-1 : the twelfth of January
2. 8-3 : the eighth of March.
3.1-6 : the first of June
4. 20-11 : the twentieth of November.
5. 22-12 : the twenty-second of December.
6. 15-8 : the fifteenth of August.
 
IV. 1. What a beautiful girl!
6. What an awful dinner!
7. What a bright room!
8. What a boring movie!
 
V. Học sinh tự làm
 
TEST 2:
 
I. 1.A     2.B    3.C    4.D    5.B    6.D
   7. D    8.A    9.C   10.B  11.C    12.C
 
II. 1. Would you like to see a movie ?
2. Tell her I’ll call again this evening.
3. What’s your family name, Mai ?
4. Her English is better than my English.
 
III. l .There are seventy teachers and one thousand students in my school.
2. Mr. John is going to fly to Viet Nam next week.
3. A small lake is behind my house
4. What about going fishing?
 
IV. l. He’ll be 14.
2. There are 8 (rooms).
3. She often grows flowers in the garden.
4. In the evenings, his family often sits together and watches the stars in the sky.
 
V. Học sinh tự làm. 
 
TEST 3:
 
I. 1.A        2.D    3.A    4.B    5.C    6.B
   7. A       8.B    9.A    10.C 11.B 12.B
 
II. 1. What a delicious dinner!
2. How wet the weather is!
3. Da Nang is smaller than Ho Chi Minh City.
4. What does he do?
 
III. 1. She teaches in Rover high school.
2. He writes for a newspaper.
3. Yes, she is.
4. There are 5 (rooms).
 
IV. 1.on      2. with        3. me                    4. can
 
V. Học sinh tự làm.
 
TEST 4:
 
I. 1.C   2.D  3.B  4.D   5.C   6.B
7. C   8.B    9.A     10.A   11.B   12.D
 
II. 1. Is there a tub in the bathroom ?
2. Would you like to play tennis ?
3. She will be 15 on her next birthday
4. How pretty the girls are!
 
III. 1 .She enjoys playing the guitar.
2. My bike is cheaper than his (bike).
3. What’s her address?
4. What’s your date of birth?
 
IV.  1.in      2. about      3. bigger      4. to
5.  age   6. goes    7. me      8. Better
 
V. Học sinh tự làm.
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN