Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 01)

Thứ tư - 23/11/2016 00:09

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 1, có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. Mike is a new student here. He is ……………………………..
A. in London        B. from London   C. to London        D. near London
 
2. My new school is ……………….. my old school.
 
A. bigger and more beautiful than     B. more big and more beautiful than
C. bigger and beautifuler than           D. more big and beautifuler than
 
3. We are ……………….. class 7/1.
 
A. at                     B. in                     C. on                              D. of
 
4. How far is it from Hoa's house to the school, Mai ? - …………………..
 
A. yes, it is about 1 km           B. It is not very far, about 200 m.
C. It about 1 km                      D. No. it isn't very far
 
5. How does our teacher go to the school, classmates ? - …………………….
 
A. on bike   B. with bike          C. by bike             D. by a bike
 
6. Do you know the girl ………………………….. to Lien?
 
A. talk B. talking c. is talking D. talks
 
7. It’s not far …………… here, so I often walk.
 
A. to           B. With                C. from                 D. over
 
8. ………………………… to meet you, Hoa.
 
A. Please     B. Pleased            C. I’m please        D. All are correct
 
9. Hoa is ……………… because she doesn’t know anyone here.
 
A. Worried   B. sad        C. unhappy                    D. All are correct
 
10. Her new school has ………………… students than her old one.
 
A. more      B. a lot of             C. many               D. lots of
 
11. My brother is ……………… grade 5.
 
A. at           B. in            C. on   D. of
 
12. How ………………….. is it from your house to school?
 
A. much               B. far                             C. away      D. many
 
13. Every day he ……………………. the bus to work.
 
A. has         B. comes              C. catches             D. goes
 
14. Lan is staying ………………. her aunt’s house in Ha Noi now
 
A. in           B. on                    C. With                          D. at 
 
15. It often ………………. me 15 minutes to go to school by bike.
 
A. takes                B. gets                  C. gives                D. has
 
16. Let’s go to the lunch room. I’m ……………………..
 
A. happy              B. full         C. hungry                       D. tired
 
17. …………………. is Hoa unhappy?
- Because she misses her parents and friends.
 
A. How       B. Why       C. When               D. What
 
18. Her …………. of birth is on July 2nd.
 
A. day         B. date        C. place                D. name
 
19. Hoa doesn’t have friends in Ha Noi.
 
A. any         B. some      C. much                D. None is correct
 
20. We can get our books ……………………. recess.
A. on                    B. in            C. at            D. as
 
TEST 2
 
I. Supply the correct word form (4pts).
 
1. Lien is ……………… because she misses her parents very much. (HAPPY)
2. Benches aren’t as ……………. as armchairs. (COMEORT)
3. There is a big TV set in my ……………. room. (LIVE)
4. Is your new school …………………. from your old one? (DIFFER)
 
II. Rewrite as directed (6pts).
 
1. Why don't we go fishing ?
-> What about ? …………………………………………………………
 
2. She likes to play the guitar.
-> She enjoys …………………………………………………………….
 
3. My car is cheaper than Mrs. Smith's car.
-> Mrs. Smith's car ……………………………………………………….
 
4. Where does she live ?
->What ! …………………………………………………………………..
 
5. John is taller than any students in his class
->John ……………………………………………………………………..
 
6. When is your birthday ?
->What  ……………………………………………………………………
 
TEST 3
 
I. Listen and fill in the blanks with one word you hear (6 pts).
 
Lan: My English book is (1) ……………………… at home.
Hoa: How far is it from school to your house, Lan?
Lan: It’s about (2) …………… meters. I can go home (3)……….. recess.
Hoa: I need some (4)…………….. Where is the post office, Lan?
Lan: It’s not (5) ……………….. from my house. Come with me.
Hoa: How far is it from your home?
Lan: Only (6) …………… meters.
Lan: Let’s go to the (7) ………………………
Hoa: OK. Where is the movie theater?
Lan: It’s in the (8) ………………… of Ha Noi
Hoa: How far is it from school?
Lan: It’s three kilometers. We can take the bus (9) …………….. two.
Hoa: Oh! My (10)…………….. is in my pocket
Lan: We can post it (11) ……………… the movie.
Hoa: How far is it from the movie theater to the post office?
Lan: About (12) ……………. kilometers.
 
II. How far is it? Write the four distances (4pts).
 
1. School to Lair s house:
2. Lan’s house to post office:
3. School to movie theater:
4. Movie theater to post office:
 
TEST 4
 
I. Put the words in the right order (5pts).
 
1. a lot of, in, students, there, my new class, good, are.
…………………………………………………………………………..
2. also. is, new. your, in, Nam, class?
…………………………………………………………………………..
3. talking, who, the boy, the principle, to, is?
…………………………………………………………………………..
4. nice, hi, you, again, to, Long, see.
…………………………………………………………………………..
5. with, family, Minh, his, Hue, in, lives.
…………………………………………………………………………..
 
II. Write the questions (5pts).
1. ………………………………………………………………………….. ?
It is about 3 kms from my house to school.
2. ………………………………………………………………………….. ?
She is a doctor.
3. …………………………………………………………………………..  ?
She lives in Hue.
4. ………………………………………………………………………….. ?
She goes to school by bike.
5. ………………………………………………………………………….. ?
That’s my friend. Nam.
 
 ANSWER KEY

FIFTEEN-MINUTE TESTS
 
Unit 1
 
Test 1:
 
1.  B 2.A    3.B    4.B    5.C    6.B    7.C    8.B    9.D    10.A
11.B 12.B 13.C 14.D  15.A 16.C 17.B 18.B 19.A 20.C
 
Test 2:
 
I. 1. unhappy  2. comfortable 3. living      4. Different
 
II. I. What about going fishing ?
2. She enjoys playing the guitar.
3. Mrs. Smith's car is more expensive than my car.
4. What’s her address?
5. John is the tallest (student) in his class.
6. What’s your date of birth?
 
Test 3:
 
I.  1. still   2.300   3. at   4. stamps             5. far
7.  movies   8. center      9. number   10. letter     11. After
 
II. I. School to Lan’s house: 300m
2. Lan’s house to post office: 700m
3. School to movie theater: 3km
4. Movie theater to post office: 2km
 
Test 4:
 
I. 1 .There are a lot of good students in my new class.
2. Is Nam also in your new class?
3. Who is the boy talking to the Principal?
4. Hi, Long. Nice to see you again.
5. Minh lives with his family in Hue.
 
II. 1. How far is it from your house to school?
2. What does she do? (What’s her job?)
3. Where does she live?
4. How does she go to school?
5. Who’s that?
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN