Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 04)

Thứ tư - 23/11/2016 05:02

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 4 (Đề số 04), có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. We'll meet ………………. the movie theater.
A. in front of                  B. next to    C. on                    D. opposite
 
2. What time do you have your history ………………. ?
A. room      B. class       C. schedule                    D. hour
 
3. A dictionary is a kind of ……………….
A. reader     B. novel      C. reference book                    D. magazine
 
4. ………………. is a popular activity after school in the USA.
A. Soccer    B. Tennis    C. Baseball                    D. Badminton
 
5. Excuse me. Where are the books ………………. English?
A. in           B. on                    C. at                     D. about
 
6. In the library, you can find magazines ………………. the racks  the middle.
A. at / at     B. on / at              C. on / in              D. at / in
7. What’s your favorite ……………….? -1 like chemistry.
A. subject   B. sport      C. food                 D. drink
 
8. The library is free and open ………………. all students in the school.
A. for          B. to           C. with                 D. on
 
9. American students take ………………. in different activities at recess.
A. role        B. play        C. part        D. join
 
10. These racks ………………. Science books.
A. not have                    B. don’t have       C. having              D. has
 
11. After 2 periods, we often have ……………….
A. fifteen-minute break            B. a fifteen-minute break
c. fifteen-minutes break           D. a fifteen-minutes break
 
12. Let me show you ………………. solve this math problem.
A. how to             B. why to             C. what to            D. way to
 
13. Are there any magazines in the library?
A. Yes, they are.                      B. Yes, there’re.
C. No, there aren’t.                 D. No, they aren’t.
 
14. ………………. does your English class start? - Next Monday.
A. What time        B. When     C. How long         D. How
 
15. What do you do at recess? -  ……………….
A. I can read books.                B. I talk.
C. Tm playing catch.               D. Yes. I drink at the canteen.
 
16. We have to ………………. uniforms at school.
A. wear '     B. get          C. take                  D. have
 
17. ………………. are you at break time? - I’m in the school yard.
A. What               B. How                 C. Where              D. Why
 
18. The USA’s Library of Congress is ………………. in the world.
A. largest              B. the largest        C. a large              D. larger
 
19.  ……………….does it take from here to the library? - A short walk.
A. How far           B. How long                  C. When               D. How
 
20. What does Hoa do in the library?
A. She often goes there.                    B. She reads books.
C. She likes reading books.     D. She is reading good books.

TEST 2
 
I. Supply the correct word form (5pts).
 
1. Talking with friends is the most common way of ……………….(RELAX)
2. What about ………………. to my house after school? (COME)
3. The United States’ Library of Congress is one of the world’s……………….  libraries. (LARGE)
4. Most of the students like ……………….comics. (READ)
5. The  ………………. is always at her desk to help the readers find their
books. (LIBRARY)
 
II. Fill in the blanks with ONE suitable word (5pts).
 
SCHOOLS IN THE USA
 
Schools in the USA are a little  ………(l)……… from schools in Viet Nam.
Usually, there is no school ……… (2)………  Classes start at 8.30 each
……… (3)……… and the school day ……… (4)………  at 3.30 or 4 o’clock. There are no ………(5)……… on ………(6) ………
 
Students have one hour  ………(7)……… lunch and two 20-minute  ………(8)……… each day. One break is in the morning. the other is in the afternoon .Students often go to the school ……… (9)……… and buy snacks and drinks at a break or at lunchtime. The most  ………(10)……… after-school activities are baseball, football and basketball.
 
Answers:
1. …………………….  6. ……………………
2. ……………………   7.……………………
3. ……………………   8. ……………………
4. ……………………    9. ……………………
5. ……………………   10. ……………………
 
TEST 3
 
I. Listen and fill in the blanks with the words you hear (5pts).
 
Mr. Tan: OK everyone. Are you (1) …………….. ? Let’s tidy the library. Now, Ba. Could you put all the English books on the shelves (2)…………….. the librarian’s desk, please?
Ba: Yes, sir.
Minh: Where shall I put the (3)…………….. , Mr. Tan? 
Mr. Tan: Oh, they will go on the bookshelf next to the (4) …………….. Please put the math books on that (5)…………….. too. Let’s keep the math and Science books together next to the study area.
Minh: OK
An: I have some (6)…………….. books. Where do you want them?
Mr. Tan: Put them with the geography books. They are on the shelf (7) ……………..the Science books.
Kien:  And (8) …………….. these magazines and newspapers?
Mr Tan: Oh, they can go on the racks in the center of the room.
Kien: In the (9) …………….. of the room. Fine
Mr. Tan: Do you all know what to do? Does anyone have any (10)……………..? No? OK. Let’s begin.
 
II. Listen again, and complete the schedule (5pts).
 
Math English Music History Physics
Friday
7.00   8.40   10.30
  Geography   Physics  
Saturday
  2.40   4.30
Physical
Education
  English
 
 
 
TEST 4

I. Odd one out (5pts).
 
1. A. biology        B. chemistry   C. novel   D. Phisics
2. A. study           B. watch         C. uniform   D. write
3. A. favorite        B. volunteer             C. noisy     D. popular
4. A. lunchtime     B. watch         C. collect    D. follow
5. A. shelf             B. left                               C. rack       D. stack
 
II. Make questions and answers (5pts).
 
1. What time / you / get up? - 5:30
…………………………………………………….
…………………………………………………….
2. You / go to bed /10? - Yes.
…………………………………………………….
…………………………………………………….
3. What time / Lan / have / Physics class? - 8:40
…………………………………………………….
…………………………………………………….
 
4. What time / it / now? - 10:45
…………………………………………………….
…………………………………………………….
5. What classes / you / have / Thursday? - Science, Math and History.
…………………………………………………….
…………………………………………………….
  
ANSWER KEY UNIT 4
 
TEST 1:
 
I.  1. A   2.B  3.C 4.C    5.A    6.C    7.A    8.B    9.C    10.B
11.  B  12.A           13.C             14.B     15.B     16.A     17.C    18. B     19.B    20.B
 
TEST 2:
 
I. 1. relaxing  2. Corning    3. largest    4. reading    5. librarian
II.  1. different      2. uniform    3. morning   4. ends       5. lessons
6. Saturday 7. for     8. Breaks    9. cafeteria         10. Popular
 
TEST 3:
 
I. 1. ready   2. behind     3. Science books   4. study area        5. shelf
6. history    7. next to    8. how about        9. center      10. questions
 
II.
 
Math English Music History Physics
Friday
7.00   8.40   10.30
English Geography Music Physics History
Saturday
  2.40   4.30
Physical
Education
Math English
 
Physics
 
TEST 4
 
I. 1.C                    2. C             3.B              4.A             5.B
 
II. 1. What time do you get up? -1 get up at 5:30.
2. Do you go to bed at 10? - Yes, I do.
3. What time does Lan have Physics class? - She has it at 8:40 .
4. What time is it now? - It’s 10:45.
5. What classes do you have on Thursday?
- I (We) have Science, Math and History.
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN