Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 06)

Thứ tư - 23/11/2016 05:13

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 unit 6 (Đề số 06), có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. Let’s go to …………… English Speaking Club.
A. a             B. an                    C. the                   D. X
 
2. Students take part in many different  ……………
A. after-school activity            B. after-school activities
c. activity for after-school       D. activities for after-school
 
3. In  ……………  we study different countries and their people.
A. Biology            B. Geography       C. Physics            D. Music
 
4. She plays the piano  ……………
A. very good        B. very beautifully
C. very best          D. very hardly
 
5. She enjoys playing tennis with  ……………
A. her friend’s Tom    B. her friend Tom
C. her Tom friend        D. her Tom’s Tom
 
6.  I always  …………… the housework in my free time.
A. make      B. do                    C. play                 D. take
 
7. I go to visit ……………  twice a week.
A. my sick grandmother                             B. my grandmother sick
C. my grandmother being sick                    D. my grandmother is sick
 
8. In ……………  , we learn to repair household appliances.
A. Electronics       B. Math      C. Computer Science     D. Science
 
9. She is ……………  more intelligent than her younger sister.
A. much               B. a little              C. far                    D. All are correct
 
10. Students learn ……………  to use a Computer at school.
A. why                 B. how                 C. what                D. way
 
11. Students often have a in the afternoon.
A. uniform           B. receive    C. school cafeteria         D. break
 
12. In her  ……………   class, she studies maps and learns about different countries.
A. geography       B. biology            C. Science             D. Computer Science
 
13. The  ……………  students often play basketball, but they never have time
to play a whole game.
A. concert   B. energetic                    C. vacation                    D. portable
 
14. What do you usually do at ……………  ? - I read comics.
A. the school anniversary                 B. rehearse
c. the stamp collector's club              D. recess

15.  …………… book is very interesting.
A. This       B. Those               C. These               D. A
 
16. Nam goes to school  ……………  days a week, from Monday to Saturday.
A. four        B. five         C. six                    D. seven
 
17.  ……………  does she go swimming ? - Every weekend.
A. How long         B. How       C. How much       D. How often
 
18. You look different ……………  your sister.
A. at           B. from                 C. with                 D. on
 
19. Students have three ……………  each morning.
A. five- minutes breaks                     B. five minute breaks
c. five - minute breaks                       D. five - minutes break
20.  ……………  is the most common way of relaxing.
A. Talk       B. I’m talking       C. Being talk        D. Talking
 
TEST 2

I. Supply the correct form of verbs in the brackets (5pts).
 
1. Students in the USA usually (not wear) ……………  uniforms.
2. We (rehearse)  …………… a play at the moment.
3. “Nam (be) ……………  in hospital” . - “Yes, I know
I (visit) ……………  him tomorrow.”
4. It often (take) ……………  me twenty minutes to go to school.
5. My brother (go) ……………  to the Youth Club every weekend .He enjoys
(play) ……………  sports very much.
 
II. Do as directed (5pts).
 
1. How much is this dictionary ?
How much does ………………………………………. ?
 
2. Newspapers are larger than magazines.
Magazines ……………………………………….
 
3. I get to work in half an hour .
It takes  ……………………………………….
 
4. It isn’t important for you to finish the work today.
You don’t  ……………………………………….
 
5. There are over eight hundred stamps in Nam’s collection.
Tim’s collection  ……………………………………….
 
TEST 3

I. Listen and fill in the blanks with one word you hear (5pts).
 
Nga: Mai, (1) ………….. we go to the school cafeteria?
Mai: OK. That’s a great (2) …………..
Nga: What about you, Nam?
Nam: Sony. I have to (3) ………….. for a play with the (4) ………….. group.
Nga: Ba. Do you want to (5)…………..  us?
Ba: Oh no. I am going to the circus (6)…………..  with my family. Sorry.
Nga: How (7) ………….. you, Kien?
Kien: I would love to, but I am going to (8)…………..  the classroom for Miss Lien this evening
Nga: OK. Would you like to come (9)…………..  us to the cafeteria, Lan?
Lan: Sony, I'm going to the movie theater. (8)…………..  a good time. Bye.

II. Listen again, and match each name to an activity (5pts).
 
1. Mai                   a. go to the circus
2. Nam                 b. go to the school cafeteria
3. Ba                              c. watch a movie
4. Lan                   d. tidy the room
5. Kien                 e. rehearse a play
 
TEST 4

I. Put the correct form of the verbs in parentheses (5pts).
 
1. Lan (go)…………..  to the school library every day.
2. They (have)…………..  a party tonight.
3. Where (be)…………..  Lan? - She (read)…………..  a book in her room.
4.…………..  you (be)…………..  free tomorrow?
- No, I (not be) ………….. free.
5. Nam isn’t very sporty. He spends most of his time (watch) ………….. TV in his free time.
 
II. Put the words in the correct order (5pts).
 
1. community, people, many, doing, service, like, young.
…………………………………………………………………..
2. like, some, to listen, music, would, to, you?
…………………………………………………………………..
3. most of, playing, his, games, Nam, time, spends.
…………………………………………………………………..
4. get together, a restaurant, on the weekend, in, often, to eat, we.
…………………………………………………………………..
5. how to, it’s, a musical instrument, play, to learn, interesting.
…………………………………………………………………..

ANSWER KEY UNIT 6

TEST 1:

 
1. C   2.B    3.B    4.B    5.B    6.B    7.A    8.A    9.D    10.B
11.D  12.A    13.B         14.D 15.A  16.C           17.D 18.B  19.C   20.D
 
TEST 2
 
I. 1. don't usually wear 2. are rehearsing       3. is / am going to visit
4. takes                   5. goes / playing
 
II. I. How much does this dictionary cost?
2. Magazines are smaller than newspapers.
3. It takes me half an hour to get to work.
4. You don't need to finish the work today.
5. Tim’s collection has over eight hundred stamps
 
TEST 3
 
I. 1. should           2. idea         3. rehearse            4. drama     5. join
6.  tonight             7. about      8. tidy                   9. with        10. Have
 
II. 1. Mai - go to the school cafeteria.
2. Nam - rehearse a play
3. Ba - go to the circus
4. Lan - watch movie
5. Kien - tidy the classroom
 
TEST 4:
 
I. 1. goes 2. will have     3. is / is reading
4. Will...be / won’t be    5. watching

II. 1. Many young people like doing community Service.
2. Would you like to listen to some music?
3. Nam spends most of his time playing games.
4. We often get together on the weekend to eat in a restaurant.
5. Ifs interesting to learn how to play a musical instrument.
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

 
Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN