Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 08)

Thứ tư - 23/11/2016 05:22

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 unit 8 (Đề số 08), có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. His brother often ………….on the couch and…………. TV.
A. lies / watch                B. lies / watches
C. lie / watches               D. lie / watch
 
2. American students often take part ………….community Service.
A. on                    B. in            C. of                     D. off
 
3. Would you like to go to the circus with us? - ………….
A. Yes, I’d love to.                  B. Yes, I love.
C. Yes, love to.                        D. Yes, I’d to.
 
4. She canh play chess now. She has a lot of …………. to do.
A. exercise B. lesson     C. activities                    D. assignments
 
5.  Would you like ………….now or shall we ………….till the end?
A. go / wait                    B. to go / wait      C. to go/to wait    D. going / wait
 
6. Why don't we go to the cafeteria?
A. Why not go to the cafeteria?                  B. Let's go to the cafeteria.
C. What about going to the cafeteria?                  D. All are correct. 
 
10. Could you …………. me the way to the nearest police station?
A. give        B. show                C. get          D. write
 
11. What …………. ? - Math. I’m doing some Math exercises.
A. are you studying                          B. do you study
C. you are studying                           D. are you study
 
12. Shall we play table tennis now? - ………….
A. Yes, let’s.                  B. No, I shouldn’t.
C. I’m sorry, I can’t.      D. I’m sorry we shan’t.
 
13. How often does she go to the bookstore? - ………….
A. She usually go there after school.
B. She goes usually there after school.
C. She usually goes there after school.
D. She go usually there after school.
 
14. She can’t play chess now. She has a lot of …………. to do.
A. exercise            B. works              C. activities                    D. assignments
 
15. Would you like ………….  now? 
A. go                    B. to go                C. going                D. will go
 
16. English books are …………. the back …………. the room.
A. on / in              B. on / at              C. on / of                        D. at / of
 
17. We study how to repair household ………….  in Electronics.
A. apply               B. appliances                 C. computers        D. experiments
 
18. My sister is good …………. French.
A. on                    B. at                     C. in                     D. of
 
19. …………. you tell me how to get to the bookstore?
A. Can        B. Could               C. Will                  D. All are correct
 
20. …………. is it to mail a letter to the USA?
A. How long         B. How far           C. How much                 D. How many
 
 
TEST 2

I. Complete the following dialogue (5pts).
 
stamps - have to - change - package - enough – all- how much - where - some - here you are
 
Mai: I have to send my uncle this (1)…………. . Shall we go to the post office?
Lan: Yes, let’s. I want to post some letters to my friends, too. Do you have any (2) ………….?
Mai: Yes, I think I have (3)…………. . Let me see... Oh, two 800-dong
stamps and three 400-dong ones. Do you need (4)…………. ?
Lan: No, just two 800-dong stamps for these letters, that’s (5) …………..
Nga: Here you are.
Lan: Thanks. Now, all we (6)…………. do is to go to the post office.
(At the post office)
Mai: Good morning. I’d like to send this package, please. (7) …………. is it?
Clerk: (8) ………….  would you like to send it?
Mai: To my uncle - in Vung Tau City.
Clerk: Oh, it is 18,000 dong.
Mai: Yes. (9)…………. , 20.000 dong.
Clerk: And here is your (10)…………. . Thanks.
Mai: Thank you. Goodbye.
 
II. Underline the mistake and correct it (5pts).
 
1. How often do you write for each other?
………………………………………………………………….
2. It takes me about half a hour to get there by bus.
………………………………………………………………….
3. Lan has a pen pal in America, name Tim.
………………………………………………………………….
4. Hoa needs a phone card to call to her parents once a week.
………………………………………………………………….
5. An airmail letter to America cost about 12,000 dong.
………………………………………………………………….
 
TEST 3

I. Listen and fill in the blanks with the words you hear (6pts).
 
Mrs. Robinson goes to a (1) …………. store and buys a packet of' envelopes (2) ………….  2,000 dong and a pen at 1,500 dong. She also buys a (3)………….  at 3,000 dong. Then she goes to the post office and buys five stamps at 500 dong (4) ………….  and a 50,000 dong phone card. (5)………….  how much Mrs. Robison (6)………….  altogether.
 
II. Listen again, and answer the questions below (4pts).
 
1. What is the total cost?
………………………………………………………………………
2. How much change will Mrs. Robinson have from 60,000 dong?
………………………………………………………………………
 
TEST4
 
I. Choose the correct word (5pts).
 
1. Ba often ………….stamps. He's a stamp collector. (collect - to collect - collects)
2. Many young people enjoy…………. television. (watch - watches - watching)
3.  My friend is good…………. English and Math. (on, in, at)
4. The buffalo live in the …………. (cage - shed - coop)
5. What do you often do…………. Christmas Day? (to - on - during)
6. How ………….is it from Ha Noi to Ho Chi Minh City? (long - wide - far)
7. Mr. Tuan has…………. days off than Mr. John. (many. less, fewer)
8. The bookstore is …………. to the shoe store. (beside - next - near)
9. The ………….vacation is summer. (longest - long - longer)
10. Would you like ………….badminton? (plays, playing, to play)
 
II. Put the words in the correct order (5pts).
 
1. the way, show, could, me, to, you, the market.
…………………………………………………………………………
2. opposite, the right, the bank, the theater, on, is.
…………………………………………………………………………
3. near, excuse, there, a museum, here, is, me?
…………………………………………………………………………
4. altogether, much, that, please, is, how?
…………………………………………………………………………
5. do, need, change, much, you, how?
…………………………………………………………………………

ANSWER KEY UNIT 8

TEST 1:  
   
1.B    2.B    3.A    4.D    5.B    6.D    7.B    8.B    9.A    10.B
11.A 12.A 13.C 14.D 15.B 16.D 17.B 18.B 19.D 20.C
 
TEST 2:      
 
I. l. package                   2. stamps    3. some       4. all                     5. enough
6. have to    7. How much        8. Where     9. Here you are     10. change
 
II. 1. How often do you write for each other? => to
2. It takes me about half a hour to get there by bus. => an hour
3. Lan has a pen pal in America, name Tim. => named
4. Hoa needs a phone card to call to her parents once a week. => X
5. An airmail letter to America cost about 12,000 dong. => costs
 
TEST 3:
 
I.  1. stationery     3. at            3. writing pad
4. each        5. Add up             6. Spends
 
II. 1. The total cost is 59,000 dong.
2. She will have 1,000 dong in change. 
 
TEST 4:
 
I. 1. collects                    2. watching                    3. at            4. shed
6. far                              7. fewer                8. next                  9. Longest
 
II 1. Could you show me the way to the market?
2. The theater is on the right, opposite the bank.
3. Excuse me. Is there a museum near here?
4. How much is that altogether, please?
5. How much change do you need?
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN