Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 09)

Thứ năm - 24/11/2016 04:11

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 unit 9 (Đề số 09), có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. My mother ……….. me a new shirt last Sunday.
A. gave       B. give        C. gives       D. will give
 
2. We saw many different types of ……….. in the aquarium yesterday.
A. fish         B. birds       C. chickens                    D. animals
 
3. Last week, my mother bought material and ………..  this dress for me
A. made      B. got          C. had                  D. took
 
4. Liz always remembers her trip ………..   Nha Trang.
A. in           B. at            C. to                     D. from
 
5. Minh and her close friend are the same ………..
A. old         B. years      C. height               D. tall
 
6. We often talk to each other  ……….. English.
A. by                    B. of           C. in                     D. with
 
7. We often go  ………..  vacation when we have free time.
A. on                    B. in            C. with                 D. for
 
8. Do you think cooking is also a useful ……….. ?
A. work      B. hobby              C. time                 D. meal
 
9. What did you have ………..   lunch yesterday?
A. at                     B. for                    C. with                 D. to
 
10. I bought  ……….. my friends a lot of nice gifts.
A. to           B. for                    C. about               D. X
 
11. They stopped at a restaurant  ………..  a long time.
A. for                   B. in                     C. with                 D. on
 
12. We often  ……….. for dinner at weekend.
A. go out     B. come out     C. have out   D. went out
 
13. What a nice view ………..
A. she is               B. it is         C. is she               D. is it
 
14. I decided  ………..  how to sew in free time.
A. learn       B. and learn                   C. and learned                D. to learn
 
15. The Johnson family came back to Ha Noi ………..  
A. by bus    B. in bus     C. by the bus                 D. in the bus
 
16. Liz is the same age ………..  me. 
A. with                 B. at                     C. as                     D. like
 
17. Were you absent ……….. school yesterday?
A. in           B. at                     C. from                 D. out
 
18. We………..  a party last Sunday.
A. have       B. are having        C. will have                    D. had
 
19. ………..  you ………..  to Vung Tau for last vacation?
A. Did...go           B. Were...go         C. Did...went                 D. Will...go
 
20. Thank you very much ……….. your nice present.
A. with       B. about               C. for                    D. as
 
TEST 2

Change these verbs into simple past form.
 
1. drink =>                     2. Give =>
3. send =>                      4. borrow =>
5. sing =>                       6. write =>
7. iron =>                       8. be =>
9. go =>                         10. comb =>
11 .feel =>                      12. read =>
13. put =>                      14. catch =>
15. stand =>                  16. begin =>
17. look =>                   18. play =>
19. tell =>                      20. come =>
21. fit =>                       22. decide =>
23. have =>                   24. do =>
25. eat =>                      26. watch =>
27. wash =>                   28. take =>
29.speak =>                   30. help =>
31. arrive =>                  32. think =>
33. find =>                      34. talk =>
35. return =>                 36. ride =>
37. run =>                      38. live =>
39. choose =>                40. understand =>
 
TEST 3
 
I.  Listen and fill in the blanks with the words you hear (5pts).
 
The Robinsons had a (1)…………….. holiday in Nha Trang, Unfortunately,
the holiday (2) …………….. ended and it was time to return home. They took a or
bus (3)……………..  to Ha Noi. Liz was (4)……………..   as the bus drove
(5)……………..  the countryside. She saw (6) ……………..  for the first time.
Everything looked calm and (7) ……………..    At four o’clock, the bus
stopped at a small roadside restaurant for (8)……………..  Mr. Robinson
was asleep, so Mrs. Robinson bought some peanuts and an ice cream for Liz. The bus (9)……………..  in Ha Noi at about (10) ……………..
 
II. Listen again. Choose the letter of the sentences you hear (5pts).
 
1. The Robinsons returned to Ha Noi by train.
2. The Robinsons returned to Ha Noi by bus.
3. This was the second time Liz saw the paddies.
4. This was the first time Liz saw the paddies.
5. They stopped at the restaurant for a short time.
6. They stopped at the restaurant for a long time.
7. Mr. Robinson bought some food for Liz.
8. Mrs. Robinson bought some food for Liz.
9. They arrived home in the afternoon.
10. They arrived home in the evening.
 
TEST4
 
I. Make questions for the underlined words (5pts).
 
1. They returned to America two weeks ago
………………………………………………………………….
2. Mrs. Robinson bought a cap
………………………………………………………………….
3. I brush my teeth 3 times a day
………………………………………………………………….
4. He went to the doctor because he had a headache
………………………………………………………………….
5. We met her at the theater this morning.
………………………………………………………………….
 
II. Fill in the blanks with the suitable words (5pts).
In, help, after, brush, sensibly, health, scared
 
1. Swimming is good for your …………………
2.  Remember to………………… your teeth after meals.
3.  Most children are………………… when they are going to see the dentist.
4. To have good health. you should eat …………………
5. The dentist looked………………… our teeth.
 
ANSWER KEY UNIT 9

TEST 1:

 
1.A    2.A    3.A    4.C    5.C    6.C    7.A    8.B    9.B    10.D
11.A 12.A 13.B 14.D 15.A 16.C 17.C 18.D 19.A 20.C
 
TEST 2:
 
l. drink => drank                     2. give =>   gave
3. send  =>  sent                      4. borrow  =>  borrowed
5. sing  =>  sang                      6. write  => wrote
7. iron  => ironed                      8. be  =>  was / were
9. go  =>  went                         10. comb  =>  combed
11 .feel  =>  felt                        12. read  =>  read
13. put  =>  put                       14. catch  => caught
15. stand =>   stood                 16. begin  =>  began
17. look =>   looked                18. play  => played
19. tell  =>  told                       20. come   => came
21. fit  =>  fitted                      22. decide  =>  decided
23. have  =>   had                   24. do  => did
25. eat  => ate                         26. watch  =>  watched
27. wash  => washed               28. take  => took
29. speak  =>  spoke               30. help  =>  helped
31. arrive  =>  arrived              32. think  => thought
33. find  =>   found                  34. talk  =>  talked
35. return  =>  returned            36. ride   => rode
37. run  => ran                        38. live =>  lived
39.choose =>   chose               40. understand  =>  understood
 
TEST 3:
 
I.  1.great    2. soon        3. back        4. excited              5. through
6. rice paddies      7. peaceful            8. 10 minutes       9. arrived    10. 7pm
 
II. 2   -   4 -  5  -  8  -  10
 
TEST 4:
 
I. 1. When did they return to America?
2. What did Mrs. Robinson buy?
3. How often (How many times a day)do you brush your teeth?
4. Why did he go to the doctor?
5. Where did you meet her this morning?
 
II. 1.health 2. brush      3. scared     4. sensibly            5. After
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

 
Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN