Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 10)

Thứ năm - 24/11/2016 04:16

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 10 (Đề số 10), có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1.  Children are ………… of seeing the dentist.
A. afraid               B. scared              C. worried            D. A&B are correct
 
2.  The nurse will  …………  your height again.
A. weigh     B. take                  C. measure           D. do
 
3. How …………  are you? - I’m l,50 meters.
A. high                 B. tall                   C. long                 D. height
 
4. Clean teeth are  ………… teeth.
A. beauty             B. healthy             C. kind                 D. health
 
5. Milk is good  ………… your health.
A. at                     B. for                    C. to                     D. of
 
6. The past form of the verb learn is  …………
A. learnd     B. learned             C. learnt               D. B&C are correct
 
7. The dentist …………  a cavity in his tooth last week.
A. did                   B. filled                C. made                D. took
 
8. I hope you …………  better soon.
A. feel         B. feels                 C. will feel            D. feeling
 
9. When you have a toothache, you should go to the  …………
A. doctor's           B. nurse’s             C. butcher’s                   D. dentist’s
 
10. Why you go to school yesterday? - Because I had flu.
A. not                   B. don’t      C. didn’t                        D. weren’t
 
11. Would you open your mouth, please? I need to take your  …………
A. height              B. weight              C. temperature               D. health
 
12. Your parents want you to  ………… yourself when they go away from home.
A. take care of                                   B. take part in
C. forget your exercise                      D. participate in 
 
13. How long does it  ………… you to cook this food?
- About 20 minutes.
 
A. make                B. take                  C. give                  D. spend
 
14. Which do you prefer, meat or fish? -  …………
 
A. I prefer fish than meat.                 B. I prefer fish better than meat.
C. 1 don't prefer meat.                      D. I prefer fish to meat.
 
15. Mai is  ………… because the doctor is going to check up her teeth.
A. hungry             B. nervous            C. happy              D. worry
 
16. How about going to the theater this weekend?
- That …………  great!
A. sounds             B. hears                C. listens              D. seems
 
17. Don’t forget …………  your hands before meals.
A. wash                B. to wash            C. washing           D. to washing
 
18. He felt sick because he ate …………  meat.
A. too many         B. a lot        C. little        D. too much
 
19. I’m hungry now  ………… I didn’t eat enough this morning.
A. so                    B. and                  C. because            D. but
 
20.  …………  too much candy because it’s bad for your teeth.
A. Not eat            B. Not eating        C. Don’t eat         D. Don t eating
 
TEST 2
 
I. Fill in the blanks with ONE suitable word (5pts).
 
1. He is a very helpful person . He always …………  people.
2. Brushing your teeth …………  meals is very important.
3.  I have a  ………… My tooth hurts a lot.
4. The cavity isn’t  ………… because it’s small.
5. My mother takes care …………  the family
 
II. Change these verbs into simple past form (5pts).
 
1 .give  =>                     2. hear =>
3. sit =>                         4. buy =>
5. tell =>                         6. run =>
7. make =>                      8. bring =>
9. see =>                        10. have =>
11. do =>                        12. Eat =>
13. sell =>                      14. teach =>
15. write =>                    16. build =>
17. fly=>                         18. say =>
19. throw=>                      20. fall =>
 
I. Listen and fill in the blanks with the words you hear (4pts).
 
Yesterday, Hoa got up and took a (1) ………….. . She put on clean
clothes. She (2) …………..  her shoes and put them on. She had her breakfast
and then she brushed her teeth.
 
She put a sandwich in her (3)…………..  and a bottle of water in her bag. She went to school.
 
(4)…………..  , she ate her sandwich. Then she drank some water and
talked with her friends.
 
At home, she (5)…………..  into red pants and a shirt, and put on her sandals.
 
After dinner, she washed and ironed her clothes. Then she did her (6) …………
 
She brushed her teeth and (7)…………..  a bath. Then she went to bed at
(8)…………..  o’clock.
 
II. Listen again, and put the pictures in the order you hear (6pts).
 
hinh 1
 






















TEST 4
 
I. Choose the word having the underlined letters pronounced differently (5pts)
 
1. A. brushed       B. changed                     C. combed            D. ironed
2. A. absent                    B. disease             C. poster              D. essay
3. A. decided        B. fitted                C. needed             D. watched
4.  A. usually       B. unhappy                   C. uniform           D. useful
5.  A. filled           B. worried            C. stayed              D. noticed
 
II. Make questions with “Why” and answer with “Because” (5pts).
 
1. Lan / worried // go to the dentist.
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………..
2. Hoa’s mother / get up early // have to prepare for the family’s meal.
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………..
3. should / we / brush teeth regularly // want to have healthy teeth.
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………..
4. Mai / not go / meeting / yesterday // sick.
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………..
5. shouldn't / we / eat / too much candy // it / bad / our teeth.
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………..

ANSWER KEY UNIT 10

TEST 1:
 
I. 1. D    2.C     3.B     4.B     5.B     6.D    7.B     8.C   9.D    10.C
11. C  12.A    13.B    14.D    15.B    16.A   17.B    18.D   19.C    20.C
 
TEST 2:
 
I. 1.helps     2. after        3. cavity      4. serious    5. Of
 
II. 1.give =>  gave
2. hear  =>  heard
3. sit  =>  sat
4. buy  =>  bought
5. tell  =>  told
6. run  =>  ran
7. make =>   made
 8. bring  =>  brought
9. see  =>  saw
10. have  =>  had
11. do  =>  did
12. eat  =>  ate
13. Sell  =>  sold
14. teach  =>  taught
15. write  =>  wrote
16. build  =>  built
17. fly =>   flew
18. say  =>  said
19. throw =>   threw
20.fall  =>  fell
 
TEST 3:
 
I.  1.shower                    2. polished           3. lunch box         4. At recess
5. changed                     6. homework        7. had                   8.11
II. a   - e  -  f  -  d  -  g  - c  -  h  -  b 
 
TEST 4:
 
I. 1.A                    2.B              3.D             4.B              5.D
 
II. 1 .Why is Lan worried? — Because she has to go to the dentist.
2. Why does Hoa’s mother get up early? - Because she has to prepare for the family’s meal.
3. Why should we brush our teeth regularly? - Because we want to have healthy teeth.
4. Why didn’t Mai go to the meeting yesterday? - Because she was sick.
5. Why shouldn’t we eat too much candy? - Because it’s bad for our teeth.
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN