Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 11)

Thứ năm - 24/11/2016 04:19

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 11 (Đề số 11), có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. Everybody …………..  the common cold’s symptoms, but nobody………….. a cure.
A. know / knows                     B. knows / know
C. knows / knows                             D. know / know
 
2. What's her ………….. ? - She’s 1.5 meters.
A. weight              B. tall                   C. height               D. high
 
3. My grandfather ………….. medicine.
A. never take        B. never takes      C. take never        D. takes never
 
4. I’ve got a headache. - …………..
A. You must take some aspirins.               B. You mustn't stay in bed.
C. You must stay up late.                           D. You mustn’t take a rest.
 
5. We should go jogging every morning it is good for our health.
A. because            B. when                C. while                D. so
 
6. Whatever you do, your cold will for a few days and then disappear.
A. stay                 B. last                   C. receive                       D. come
 
7. Mai was absent from class yesterday…………..  her sickness.
A. because            B. for                    C. because of                 D. with
 
8. ………….. a lot of sweets makes our teeth decay.
A. Having             B. Eating              C. Getting             D. Taking
 
9. After listening to Mai’s heart, the doctor ………….. her everything was normal.
A. said                  B. told                  C. asked               D. spoke
 
10. Remember to take these…………..  three times a day, after meals.
A. tablets              B. medicine                    C. packet              D. All are correct
 
11. It’s important ………….. our teeth after meal.
A. lo have             B. to get               C. to brush           D. to use
 
12. To help prevent diseases, eat…………..  and exercise.
A. a lot of             B. good                C. many               D. well
 
13. Lan is reading a book …………..  food.
A. of health                    B. of healthy        C. about health     D. about healthy
 
14. I feel unwell, …………..  I’m going to see a doctor this afternoon.
A. so                    B. because                      C. because            D. but
15. That nurse ………….. me at the medical check-up last month.
A. weighed                     B. had                  C. took                 D. got
16. It's very unpleasant when you have a …………..
A. running nose             B. runny nose       C. ran nose  D. All are correct
 
17. I hope that you’ll feel…………..  soon.
A. nice        B. good       C. best        D. better
 
18. She ………….. to the doctor because she had a bad cold.
A. go                    B. goes                 C. went                 D. will go
 
19. Headache is the most common…………..  in this class.
A. ill                     B. sick                  C. way                  D. disease
 
20. Last night our family arrived home very …………..
A. late                  B. glad                  C. happy                  D. nervous
 
TEST 2
 
I. Put the words in the correct order to make meaningful sentences (5pts).
 
1. I/to/your/need/height/know.
………………………………………………………………………
2. you/stay/in/had/now/better/bed/your.
………………………………………………………………………
3. were/why/absent/from/you/class/yesterday?
………………………………………………………………………
4. feel/than/a/little/I/better/yesterday.
………………………………………………………………………
5. you/healthy/keep/fit/should/and/stay.
………………………………………………………………………
 
II. Fill in the gaps with the suitable words (5pts).
 
1.  Yesterday Mai didn't come to class………….. she was sick.
2. She was…………..  so she………….. to stay home for 2 days.
3. The ………….. of the common cold are a runny nose, a slight fever, coughing and sneezing.
4. Where’s your father ? He’s………….. work.
5. Were you absent………….. school last week?
-Yes. I ………….. a bad cold.
 
TEST 3
 
I. Listen and fill in the blanks with the words you hear (4pts).
 
Last (1) ……………  in class 7A, there was (2)……………  of 1 12 days’
absence due to (3)……………  The total (4) …………… down as follows: most absences - 43 - were (5)……………  flu. Then came (6)…………… problems with 37. Toothache came next with 17. Colds accounted (7) …………… 10 absences. Finally, headaches caused (8)…………… days’ absence.
 
II. Listen again, and then complete the table (6pts).
Days lost through sickness in class 7A last semester
 
Cold Flu Stomachache Headache Toothache
         
 
Total days lost: ……………………………….
 
TEST4
 
I. Supply the correct words in the brackets (5pts).
 
1. Lan is absent because of her …………….. (sick).
2. What is Mary's …………….. (high)?
3. Do you ever have a…………….. (tooth)?
4. Do you know what the most common…………….. is? (ill)
5. The nurse told Hoa to return to the ……………..room. (wait)
 
II. Put the words in the right order (5pts).
 
1. are, of, cold, the symptoms, the common, what.
…………………………………………………………………………….
2. the common cold. people, year, millions of, catch, every.
…………………………………………………………………………….
3. a sick note, your father, Lan, you. write, for, did.
…………………………………………………………………………….
4. some questions, ask, start, before, me, you, we, let.
…………………………………………………………………………….
5. to go, classroom, Nam, his, told, back, the Principal, to.
…………………………………………………………………………….
 
ANSWER KEY UNIT 11


TEST 1:
 
1. C   2.C    3.B    4.A   5.A    6.B   7.C   8.B   9.B   10.A   11.C   12.D    13.D   14.A    15.A  16.B   17.D   18.C   19.D   20.A
 
TEST 2:
 
I 1. I need to know your height.
2. You had better stay in your bed now.
3. Why were you absent from class yesterday?
4. I feel a little better than yesterday.
5. You should keep fit and stay healthy.
 
II. 1. because        2. sick / had                   3. symptoms        4. at   5. from / had
 
TEST 3:
 
I.  1.semester        2. a total     3. sickness 4. breaks
5. due to     6. stomach            7. for                    8. 5
 
II. Days lost through sickness in class 7A last semester
 
Cold Flu Stomachache Headache Toothache
10 43 37 5 17
 
Total days lost: 112
 
TEST 4
I. 1. sickness         2. height      3. toothache                   4. illness     5. waiting
 
II. 1. What are the symptoms of the common cold?
2. Millions of people catch the common cold every year.
3. Did your father write a sick note for you, Lan?
4. Let me ask you some questions before we start.
5. The Principal told Nam to go back to his classroom.
 
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN