Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 12)

Thứ năm - 24/11/2016 04:23

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 12 (Đề số 12), có đáp án

TEST1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. You can’t speak Russian …………………
A. Either can I               B. Neither can’t I
C. So can I                     D. Neither can I
 
2. Hoa knows how to take care of herself.
A. What does Hoa know?
B. How does Hoa know to care of herself?
C. Why does Hoa know to care of herself?
D. Where docs Hoa know to care of herself?
 
3. Don't you like durians, Lan? - …………………………..
A. I don’t
B. I like apples more than durians
C. No, I am not
D. That’s right
 
4. ……….. he plays the guitar!
A. How well         B. How good        C. What well        D. What good
 
5. Does she like durians better than apples?
A. Yes, she likes.     B. She does
C. She likes            D. Certainly
 
6. You speak  Japanese, ……………..
A. Either can I  B. So do I
C. So am I  D. Neither do I
 
7. Spinach is very good, but we must wash it ………………
A. careful   B. carefully  C. good  D. care
 
8. There was a ………… selection of vegetables on the stall.
A. wide B. good C. bad  D. All are correct
 
9. There’s lot of chicken on the stall
A. There’s a wide selection of chicken on the stall
B. There’s plenty of chicken on the stall
C. There’s a good selection of chicken on the stall
D. All are correct.
 
10. I don’t know …………. to buy for dinner.
A. what B. when C. where D. which
 
11. Minh doesn’t like pork, and Lan doesn’t ………
A. too  B. so  C. either D. neither
 
12. You should add some salt ……… the dish.
A. with  B. to  C. for D. in
13. A balanced diet means eating a variety of foods without …….. too much  of anything.
A. eat          B. ate          C. to eat               D. eating
 
14. I like spinach ………….. my favorite
A. It            B. Its           C. It’s         D. They are
 
15. Which verb has the ending sound pronounced /Id/
A. loved                B. returned                    C. needed             D. liked
 
16. Minh hates the ……………… of the drill
A. sound              B. noise                C. loud                 D. music
 
17. You should get up early to …… morning exercises.
A. do                    B. get                    C. make                D. have
 
18. The nurse ………. her temperature in the room now.
A. takes                B. is taking                    C. taking              D. took
 
19. My mother ……… me a new shirt last Sunday
A. gave                 B. give                  C. gives                D. will give
 
20. You …… wash your hands before meals
A. should             B. will                  C. ought               D. would
 
TEST 2
 
I. Complete the dialogue with the provided words (4pts).
tell - put - wash - taste - into - salt - do – easy
 
Lan : Do you know how to cook vegetables well, Hoa ?
Hoa : Oh yes. It's not difficult at all.
Lan : (1) ………….. me, please.
Hoa : First, you (2)…………..  the vegetables carefully. Next you pour water (3)…………..  the sauce pan and heat it until it is boiled.
Add a little (4)…………..  to the water, and then put the vegetables in the sauce pan. Wait about three minutes. Then take the vegetables out of the pan and (5)…………..  them on a dish.
Lan : Why (6)…………..  we add salt to the water ?
Hoa : To make the vegetables green and have a good (7) …………..
Lan : Well, it's so (8)………….. ; Thanks so much, Hoa.
 
II. Do as directed (6pts).
 
1. He didn't meet her last night. I didn't meet her last night.
(Combine, using “Neither”)
 2. My mother wrote a sick note for me . (Make a question with “What”)
3. I / not / doctor / they / either / (Make a complete sentenee)
4. There was a wide selection vegetables the stall.
(Use prepositions)
 
TEST3
 
I. Listen and nu in the blanks with the words you hear (6pts).
 
For her (1)…………..   Lan had (2)…………..  with noodles and vegetables. She had (3)…………..   too. Ba (4)…………..  fish and rice and some fruit. He drank some water. Nga ate rice and (5) ………….. and drank juice. Hoa had (6) ………….. and some fruit. She had juice, too.
 
 
II. Listen again, and write the letters of what they ate and drank (4pts).
 
Lan: ……………………………… Nga: ………………………………
Ba: ………………………………  Hoa:………………………………
 
 
hinh 2
 



















TEST4
 
I. Write 4 sentences, using “too/ either, so/ neither” (4pts).
 
1. ………………………………………………………………………….   
2.  ………………………………………………………………………….   
3.  ………………………………………………………………………….   
4.  ………………………………………………………………………….   
 
II. Put the instructions in the correct order (6pts).
 
1. Peel the onions.
2. Stir the mixture.
3. Slice the cucumbers and the onions.
4. Add a little salt, sugar and vinegar to the mixture.
5. Wait for five minutes and the salad is ready to serve.
6. Wash the cucumbers and the onions.
7. Mix the slices.
 
ANSWER KEY UNIT 12

TEST 1:
 
I. 1. D         2.A    3.D    4.A  5.D      6.B    7.B   8.D 9.D 10.A 15.C 16.A 17.A 18.B 19.A 20.A
 
TEST  2:
 
I. 1.Tell  2. wash  3. into  4. salt  5. put  6. do     7. taste 8. Easy
 
II. 1. He didn't meet her last night. Neither did I.
2. What did your mother write for you?
3. I am not a doctor, and they aren’t, either.
4. There was a wide selection of vegetables on the stall.
 
TEST  3:
 
I.  1.lunch   2. beef         3.juice
4. chose      5. vegetables         6. Noodles
 
II. Lan: b, d, f, g             Ba: c, a, e, h
Nga: a, d, g                              Hoa: b, e, g
 
TEST 4:
 
I. Học sinh tự làm.
 
II. - Peel the onions.
-Wash the cucumbers and the onions.
- Slice the cucumbers and the onions.
- Mix the slices.
- Add a little salt. sugar and vinegar to the mixture.
- Stir the mixture.
- Wait for five minutes and the salad is ready to serve.
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN