Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 13)

Thứ năm - 24/11/2016 04:25

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 13 (Đề số 13), có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. We can learn more about the ocean thanks to Cousteau’s …………..
A. invent              B. inventor           C. invention                   D. invents
 
2. Jacques Cousteau was a French …………..  He invented the deep-sea diving vessel.
A. invent              B. inventor           C. invention                   D. invents
 
3. Those people………….. for pearls in the Pacific Ocean.
A. find                  B. dive                  C. get                    D. take
 
4.I know you are working really………….. this semester.
A. hard                 B. good       C. hardy               D. hardly
 
5. We’ll take a walk instead………….. riding a bicycle.
A. on                              B. of           C. up                              D. at
 
6. ………….. is a fun, easy and inexpensive activity.
A. Walking                    B. To walking                C. Walk      D. A&B are correct
 
7. Nam is very sporty. He………….. in every sport activity of his school.
A. takes role         B. interests           C. participate                 D. takes part
 
8. We should …………..follow the traffic rules.
A. strict                B. strictly             C. good                D. regular
 
9. The main streets are………….. the center of the city.
A. at           B. in            C. of                     D. on
 
10. He talked very………….. about his work.
A. interest            B. interestingly     C. interestedly      D. interests
 
11. A diver is a person who can stay…………..
A. water      B. underland        C. underwater      D. underworld 
 
12. Walking is a good sport ………….. It make us …………..
 
A. game / healthy         B. activity/ healthy
C. activity / Health       D. game/ health
 
Choose the word having the underlined letters pronounced differently.
 
13. A. showed      B. preferred                   C. invited             D. played
14. A. movies       B. cartoons                   C. artists               D. bands
15. A. pearl                   B. heard               C. heart                D. concert
16. A. explored     B. stayed             C. changed           D. jumped
 
17. He …………..walking every morning.
A. takes in            B. takes parts       C. takes part in    D. takes part of
 
18. Most of the world's surface is …………..
A. land        B. mountains        C. hills                  D. water
 
19. We should give our children…………..  to learn how to swim when they are young.
A. opportunities            B. times      C. days                 D. hours
 
20. ………….. you like to play chess with me after class?
A. Will                 B. Could               C. Would              D. Can
 
TEST 2
 
I. Fill in the blanks with should (n’t) , must (n’t), (not) have to ... (5pts).
 
1. I'm sorry, you ………….. smoke here.
2. The children are happy because they  ………….. do any homework today.
3. You …………..  get up early tomorrow if you want lo catch the bus.
4. It was a very bad accident. You  ………….. be more careful in the future.
5. He's ill. He …………..  stay in bed.
6. The teacher told us that we  …………..  work harder.
7. I  …………..  leave the party early last night. I wasn’t very well.
8. 1 he hotel is too expensive. We  ………….. stay here.
9. These windows are dirty. You  ………….. clean them
10. When you see the “No smoking”  sign, you  …………..  smoke.
 
II. Rewrite, using adjective or adverb (5pts).
 
1. She’s a good singer.
=> : ………………………………………………………………..  
2. Lan is a hard worker.
=> : ………………………………………………………………..  
 3. I'm a bad swimmer.
=> : ………………………………………………………………..  
 4. Mr. Long drives carefully.
 => : ………………………………………………………………..  
5. Those women are beautiful dancers.
=> : ………………………………………………………………..  
 
TEST 3
 
I. Choose the correct word in brackets (5pts).
 
1. He is a ……………. driver (carelessly/careless)
2. Keep…………….  please ! (quietly/quiet)
3. Playing soccer in the Street is very …………….  (dangerous/dangerously)
4. …………….  he won the competition. (Surprising / Surprisingly)
5. He plays tennis…………….  (good/well)
 
II. Put the words in the right order (5pts).
 
1. clearly, the students, the lesson, the teacher. to. explains.
……………………………………………………………………….
2. Watching, people, all around, soccer, millions of, the world, like.
……………………………………………………………………….
3. the most. sport, the USA, baseball, in, is, popular.
……………………………………………………………………….
4. the risks, the safe, water play, aware of, is, being, way to.
……………………………………………………………………….
5. walking, can. all ages, abilities, people of. and, enjoy.
……………………………………………………………………….
 
TEST 4
 
I. Choose the suitable response (6pts).
 
A
1. Would you like to play tennis after class?
2. Can I borrow your paddles?
3. How about tomorrow night?
4. Would you like a drink? 
5. Lan didn't come to the meeting last night
6. I like swimming.
 
B
 
a. Sure. Here you are
b. Neither did I
c. Another time, perhaps, Thanks, anyway.
d. So do they
e. It’s a great idea
h. No, I’m afraid, I have a lot of work to do.
 
* Your answer:
1....             2....             3...              4...              5...              6...
 
II. Rewrite, using adjective or adverb (4pts).
 
1. We cycle safely.
=> ………………………………………………………………
2. You play tennis well.
=> ………………………………………………………………
3. He reads quickly.
=> ………………………………………………………………
 4. Minh writes carelessly.
=> ………………………………………………………………
     
ANSWER KEY UNIT 13

TEST 1

 
I. 1.C   2.B   3.B   4.A    5.B   6.A   7.D  8.B  9.B   10.B  15.C   16.D   17.C  18.D 19.A 20.C
 
TEST 2:
 
I. 1. mustn’t                   2. don’t have to    3. must       4. must       5. should (must)
6. should     7. had to     8. shouldn’t                   9. should     10. mustn’t
 
II. 1. She sings well.
2. Lan works hard.
3. I swim badly.
4. Mr. Long is a careful driver.
5. Those women dance beautifully.
 
TEST 3:
 
I. 1. careless         2. quiet       3. dangerous         4. Surprisingly     5. Well
 
II. 1. The teacher explains the lessons clearly to the students.
2. Millions of people all around the world like watching soccer.
3. Baseball is the most popular sport in the USA.
4. Being aware of the risks is the safe way to water play.
5. People of all ages and abilities can enjoy walking.
 
TEST 4:
 
I. 1- e  2 - a  3 – f   4 - c   5 - b  6 – d
 
II. 1. We are safe cyclists.
2. You are a good tennis player.
3. He is a quick reader.
4. Minh is a careless writer.
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN