Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 02)

Thứ tư - 23/11/2016 00:51

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 2 (Đề số 02), có đáp án

Unit 2  
 
TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. We ………….. camping next week.
 
A. will go    B. shall go C. are going          D. All are correct
 
2. When's your ………………. ? - It’s May 6th.
 
A. birthday                    B. date        C. day         D. All are correct
 
3. Why is Lan ………………..? - Because she has to see the dentist.
 
A. worry     B. worries            C. worried            D. None is correct
 
4. Please Minh ……….. I’ll call again after dinner.
 
A. say         B. speak     C. tell          D. ask
 
5. I hope you …………….. and join the fun.
 
A. come      B. will come         C. shall come        D. are Corning
 
6. What’s your …………….. ? - 3883376.
 
A. telephone B. directory        C. phone number   D. address
 
7. We can find his telephone number in the ………………….
 
A. book      B. information      C. address            D. directory
 
8. Will you be free then? - ………………………………….
 
A. Yes, I will.       B. No, I won’t.     C. No, I shan't.     D. All are correct
 
9. My date of birth is June 9th.
 
A. in           B. on                    c. at             D. of
 
10. Lan doesn’t have any friends at school, ……………… she is sad.
 
A. so                              B. and                  C. because            D. but
 
11. I ………………..  14 on my next birthday.
A. am          B. will         C. will am             D. will be
 
12. Let’s meet ……………………… the movie theater.
 
A. behind             B. next                 C. in front  D. on the right
 
13. …………………… ’s your date of birth? - It’s in June.
 
A. What      B. When               C. Which     D. All are correct
 
14. I live ……………… 15/3 Hoang Dieu Street.
 
A. on                    B. in            C. at                     D. by
 
15. …………………….. is it from here to school ? - About 2 km.
 
A. How long         B. How far           C. How old                     D. How high
 
16. Her father …………………. to buy a new car now.
 
A. is wanting        B. wanting                     C. wants     D. want
 
17. …………………… does his mom travel to work ? - By car
 
A. When               B. Which    C. What                D. How
 
18. Who is Hoa talking …………………..?
 
A. of           B. to           C. at                     D. for
 
19. My sister will ……………. a famous singer some day.
 
A. is            B. do                    C. does                 D. be
 
20. Miss Lam says she …………… call you soon.
 
A. will         B. shall                 C. is going            D. will to
 
TEST 2
 
I. Supply the correct form of the verbs in brackets (5pts).
 
1. -  …………..you ………… (be) free next Sunday morning, Tan?
- No. My brother and I ……………. (visit) our grandmother.
2. My sister ……………….. (not be) in her room at the moment. She …………
(cook) in the kitchen.
3. Would you like ………………(have) breakfast with eggs, children?
4. My father …………….. (want) a new car now.
5. Let’s ………………… (meet) at 7 o’clock in front of the park.
 
II. Make the questions for the answer (5pts)
 
1. ………………………………………………………………………….. ? 
- It’s about 500 meters from my house to the nearest market.
2.  ………………………………………………………………………….. ?
- I walk to school.
3.  ………………………………………………………………………….. ?
- My date of birth is on July 6th.
4.  …………………………………………………………………………..  ?
- It’s Nguyên. My middle name is Thi.
5.  ………………………………………………………………………….. ?
- Because she knows no one here.
 
TEST 3
I. Listen and fill in the blanks with the words you hear (4pts).
 
Nga: Hello. This is (1) ……………………..
Lan: Hello. (2) …………………….. Nga?
Nga: Yes. Who is (3) …………………….. , please?
Lan: It’s Lan. Do you want to go to sec (4) …………………….. ?
Nga: (5)…………………….. Where will we meet?
Lan: At (6) ……………………..
Nga: (7) ……………………..will we get there?
Lan: We can (8) ……………………..
Nga: OK. Fine. Bye
Lan: Bye.
 
II. Listen again, then write the answers (6pts).
 
1. Telephone number: ……………………..
2. They will see : …………………………..
3. They will meet at: ……………………..
4. They will go by : ……………………..
 
TEST 4
I. Supply the correct word form (4pts).
 
1. I’m ……… because I don’t have many friends. (HAPPY)
2. I’d like to join your English ……… Club. (SPEAK)
3. OK! I’ll send my ……… cards to you all soon. (INVITE)
4. For your ………   information, please write your name, age, education. etc. (PERSON) 
 
 II. Make questions with the cues given below (6pts)
 
1.  What ……………………………………………………………. ?
- Her middle name is Thi.
2.  How …………………………………………………………….?
- My mother often goes to work by bus.
3. Who …………………………………………………………….  ?
-1 live with my parents.
4. How many ……………………………………………………………. ?
- There is one board in my classroom.
5. What ……………………………………………………………. ?
- I’ll go to the stadium with my friends tomorrow.
6. How long …………………………………………………………….?
- The party will last for two hour

ANSWER KEY UNIT 2
 
Test 1:
 
1. D   2.A    3.C    4.C    5.B    6.C    7.D    8.D    9.B    10.A
11.D 12.A 13.A 14.C  15.B 16.C 17.D   18. B           19.D 20.A
 
Test 2:
 
I. 1. will .. .be / will visit (are going to visit)
2. isn’t / is cooking        3. to have
4. wants               5. Meet
 
II. 1. How far is it from your house to the nearest market?
2. How do you go to school?
3. What’s your date of birth?
4. What’s your family name? (your surname)
5. Why is she sad (unhappy)?
 
Test 4:
 
I. 1. unhappy       2. Speaking                    3. invitation                   4. Personal
 
II. 1. What’s her middle name?
2. How does your mother often go to work?
3. Who do you live with?
4. How many boards are there in your classroom?
5. What will you do tomorrow?
6. How long will the party last?
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 7

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN