Loading...

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 03)

Thứ tư - 23/11/2016 00:55

Đề kiểm tra 15 phút trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 3 (Đề số 03), có đáp án

TEST 1
 
Choose the best answer to complete each of the following sentences:
 
1. It often takes us ten minutes ……….. to school by bike.
A. get          B. to get      C. getting     D. to getting
 
2. What a nice house ……….. !
A. it is         B. she has   C. X            D. All are correct
 
3. He's ……….. intelligent than his brother.
A. much      B. a little              C. more                D. many
 
4. This room is ……….. of the three.
A. the best                     B. the nice
c. most expensive                    D. All are correct
 
5. Which sentence is correct?
A. What a beautiful weather!            B. How beautiful is the weather!
c. What beautiful weather!                D. How is the beautiful weather!
 
6. It’s ……….. from here to the park.
A. a short walk              B. 500 meters
C. about one kilometer D. All are correct
 
7. She has ………………!
A. a beautiful bathroom                    B. a bathroom beautiful
C. beautiful bathroom             D. bathroom beautiful
 
8. Would you like ………………orange juice?
A. drinking / any                     B. to drink / any
C. drinking / some                             D. to drink / some
 
9. Farmers work hard ………………the farm, from morning till night.
A. in           B. on                    C. at                     D. by
 
10. My mother is always busy with ………………
A. housework                          B. the housework
C. house work                         D. All are correct
 
11. Doctors ……………… sick people in hospitals.
A. takes care        B. takes care of              C. take care                    D. take care of
 
12. My grandfather is my family. He’s over 90.
A. the old / of       B. the oldest / of            C. the oldest / in   D. oldest / in
 
13. Is her new house different ………………her old house ?
A. by                    B. from       C. in            D. on
 
14. There is ……………… of tea in the jar.
A. many      B. much      C. lots         D. a lot of
 
15. They are waiting for a bus at the ………………
A. station    B. park       C. hospital           D. bus stop
 
16. Why are you late ? - Because I didn't the first train
A. miss       B. catch      C. go                    D. get
 
17. She doesn't have ……………… picture books
A. much      B. any                  C. lot of                D. a lot
 
18. Ha Noi is a big City but it is ……………… than HCM City.
A. the smaller       B. bigger               C. smaller             D. smallest
 
19. The meeting will last ………………7am ………………11am.
A. from / to                    B. at / at      C. between / to               D. to / to
 
20. ……………… We dance ? - Yes, let’s.
A. Will        B. Shall       C. Let's       D. What about
 
TEST 2

I. Underline the mistake and correct it (5pts).
 
1. My grandfather is oldest in my family. He’s over 90.
…………………………………………………………………………..
2. Oh! How lovely living room is! I like it very much.
…………………………………………………………………………..
3. A farmer is a person who works in a farm.
…………………………………………………………………………..
 
II. Write exclamations: “What + Noun!” (5pts).
 
1. She's a nice teacher.
…………………………………………………………………………..
2. The weather is very awful.
…………………………………………………………………………..
3. The cat is so old.
…………………………………………………………………………..
4. Those men are very tall.
…………………………………………………………………………..
5. He has a lovely garden.
…………………………………………………………………………..
 
TEST 3

Listen. Complete these forms for the three people on the tape.
 
1. Name : ……………………………………
Age : ……………………………………
Job : ……………………………………
Place of work: ……………………………………
 
2. Name : ……………………………………
Age : ……………………………………
Job : ……………………………………
Place of work: ……………………………………
 
3. Name : ……………………………………
Age : ……………………………………
Job : ……………………………………
Place of work: ……………………………………  
 
TEST 4

I. Supply the correct form of verbs in brackets(5pts)
 
 
1. You and I (be ……………… good friends.
2. Marv (go) ……………… to school at 6:30 everyday.
3. My mother (brush) ………………her teeth every night.
4. Nam’s father (be)……………… Mai’s teacher.
5. We (not go) ………………on Sundays.
 
II. I. Put the words in the right order (5pts).
 
1. her teacher, advice, always, Mai, asks, for.
……………………………………………………………………….
2. the three, is, this apartment, of, the cheapest.
……………………………………………………………………….
3. he. a journalist, is, works, for, my uncle, a local newspaper.
……………………………………………………………………….
4. opposite, is, house. a, his, bookshop?
……………………………………………………………………….
5. these, how, are, children, naughty!
……………………………………………………………………….
 
 ANSWER KEY UNIT 3
 
Test 1:
 
1. B   2.D    3.C    4.A    5.C    6.D    7.A    8.D    9.B    10.B
11.D 12.C 13.B 14.C 15.D 16. B            17.B             18.C   19.A   20.B
 
Test 2:
 
I. 1. My grandfather is oldest in my family. He’s over 90.=> the oldest
2. Oh! How lovely living room is! I like it very much. => the living room
3. A farmer is a person who works in a farm. => on
4. They are best students in our school. => the best
5. Houses in the City is much more expensive than those in the country. => are
 
II. 1. What a nice teacher!
2. What awful weather!
3. What an old cat!
4. What tall men!
5. What a lovely garden (he has)!
 
Test 3: (Lời băng ghi âm)
 
Tom is a teacher. He is 26 years old and teaches at a high school.
Susan is a journalist. She is 19 and writes for a magazine.
Bill is 20 and he is a nurse. He works in a hospital.
 
1. Name : Tom
Age : 26
Job : teacher
Place of work : at a high school
 
2. Name : Susan
Age : 19
Job : journalist
Place of work : for a magazine
 
3. Name : Bill
Age : 20
Job : nurse
Place of work : in a hospital
 
Test 4:
 
I. 1. are       2. goes        3. brushes   4. is             5. don’t go
 
II. 1. Mai always asks her teacher for advice.
2. This apartment is the cheapest of the three.
3. My uncle is a journalist, and he works for a local newspaper.
4. Is his house opposite a bookshop?
5. How naughty these children are!
 
Loading...

 
 Từ khóa: trắc nghiệm, kiểm tra
Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
THÀNH VIÊN
XEM NHIỀU TRONG TUẦN