© Copyright Sách Giải.com

Đề tham khảo kiểm tra 1 tiết học kì 1, Tiếng Anh 7

Chủ nhật - 15/12/2019 10:13

Đề tham khảo kiểm tra 1 tiết học kì 1, Tiếng Anh 7, bao gồm kiến thức các Units 1, 2 & 3. Có đáp án và biểu điểm.

Loading...
I. Choose the best answer (3pts).
1. …… are you talking to?
A. Who
B. Which
C. Where
D. When
2. Many things ……. different now.
A. is
B. do
C. make
D. are
3. Would you like …….. chess with me?
A. to play
B. play
C. plays
D. playing
4. Peter works ……. a farm.
A. in
B. on
C. at
D. with
5. 1 often go fishing …….. Tuesdays.
A. at
B. in
C. on
D. during
7. When can we go to the cinema?
A. I'm free on Saturday.
B. I like the cinema.
C. I hope you can come.
D. I’m tired.
8. Nga …….. to her friends now.
A. talks
B. is talking
C. will talk
D. talking
9. A: Have you got a ………?
    B: Yes, I work in a large shop.
A. job
B. work
C. shop
D. plan
10. This flat is suitable……..my family.
A. to
B. in
C. for
D. with
11.  Let’s ……. to the supermarket. We’ll buy a lot of things for the party.
A. to go
B. go
C. going
D. goes
12. What kind of book is the ………. for children?
A. cheap
B. best
C. better
D. suitable

II. Rewrite the following sentences (2pts).
1. The dinner is so delicious.
What …………………………..!
2. The weather is very wet.
How ……………………………!
3. Ho Chi Minh City is bigger than Da Nang.
Da Nang ………………………….!
4. What’s his job?
What does …………………………!

III. Read the passage and answer the questions (2pts).
Today is the 25th birthday of Jane Forest. She teaches in Rover high school. Jane has one son. He is 5 years old. Her husband is often busy because he writes for a newspaper. The house isn't large but very comfortable. It has a bright living room, two bedrooms and a modern bathroom. Jane likes her kitchen most because her family often has nice meals here.
1. Where does Jane work?
………………………………
2. What does her husband do?
………………………………
3. Is Jane a good mother?
………………………………
4. How many rooms are there in her house?
………………………………

IV. Fill in the gaps with one suitable word (2pts).
Dear John,
I will be in London ……..(1) Thursday morning. Would you like to have lunch (2)……… me? Write and tell ………(3) when you are free and where I ……..(4) meet you.
Hope to see you.
Yours,
Joan

V. Write an invitation card to invite your friend to your birthday party (1 pt).
…………………………………
…………………………………
…………………………………
…………………………………
-------The end-------

ANSWER KEY

I.
1.A; 2.D; 3.A; 4.B; 5.C; 6.B;
7.A; 8.B; 9.A; 10.C; 11.B; 12.B

II.
1. What a delicious dinner!
2. How wet the weather is!
3. Da Nang is smaller than Ho Chi Minh City.
4. What does he do?

III.
1. She teaches in Rover high school.
2. He writes for a newspaper.
3. Yes, she is.
4. There are 5 (rooms).

IV.
1. on
2. with
3. me
4. can
V. Học sinh tự làm.
Loading...

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây