© Copyright Sách Giải.com

Kiểm tra 1 tiết học kì 1, Tiếng Anh 7

Chủ nhật - 15/12/2019 10:10

Kiểm tra 1 tiết học kì 1, Tiếng Anh 7, bao gồm kiến thức các Units 1, 2 & 3, có đáp án và biểu điểm. Mời các em cùng tham khảo.

Loading...
I. Circle the best answer(3pts)
1. I live ……. Hoang Dieu Street.
A. on
B. in
C. at
D. by
2. …….. is it from here to school? - About 2 km
A. How long
B. How far
C. How old
D. How high
3. Her father to buy a new car now.
A. like
B. get
C. wants
D. has
4. …….. does his mom travel to work? - By car
A. When
B. Which
C. What
D. How
5. These students like to talk ……..one another about their study.
A. about
B. to
C. at
D. for
6. Phuong and Thanh …….. 13 next month.
A. are
B. are going to
C. will
D. will be
7. She plays the piano. She is a ……….
A. farmer
B. dentist
C. teacher
D. musician
8. Her birthday is ……..
A. on May 5th
B. in 5th May
C. at May 5th
9. The meeting will last ……..7am and 5pm.
A. from
B. at
C. between
D. to
10. ……… beautiful weather!
A. How
B. What
C. How are
D. What a
11. A bicycle is often ………… a car in the countryside.
A. popular
B. more popular
C. more popular than
D. most popular
12. ……… she like a cup of tea?
A. Will
B. What
C. Would
D. Shall

II. Make the sentences from the cues below(2pts).
1. Would / like / see / movie?
…………………………………..
2. Tell / her /I / call / evening.
…………………………………..
3. What / family name / Mai?
…………………………………..
4. Her English / better / my English
…………………………………..

III. Do as directed (2pts).
1. My school has seventy teachers and one thousand students.
There …………………………..
2. Mr. John will fly to Viet Nam next week.
Mr. John ………………..……..
3. My house is in front of a small lake.
A small lake …………………..
4. Why don’t we go fishing?
What about ……..……………..

IV. Read the passage and then answer the questions (2pts).
John is a student in class 7A. His full name is John Smith. He is 13 years old now. John lives with his parents at 245/14 Saint Street. John house's is very large and comfortable. It has a bright living room, four lovely bedrooms, 2 modern bathrooms and a convenient kitchen. There is a nice yard in front of his house. John's mother often grows flowers in the yard. John and his younger sister always do the morning exercise in the yard. In the evenings, his family often sits together and watches the stars in the sky.
1. How old will John be on his next birthday?
………………………………..
2. How many rooms are there in his house?
………………………………..
3. What does John's mother often do?
………………………………..
4. What does his family often do in the evenings?
………………………………..

V. Write a short paragraph about your family (1pt).
………………………………..
………………………………..
………………………………..
………………………………..
----------The end----------

ANSWER KEY

 

I.
1.A; 2.B; 3.C; 4.D; 5.B; 6.D;
7. D; 8.A; 9.C; 10.B; 11.C; 12.C
II.
1. Would you like to see a movie?
2. Tell her I’ll call again this evening.
3. What’s your family name, Mai?
4. Her English is better than my English.
III.
l. There are seventy teachers and one thousand students in my school.
2. Mr. John is going to fly to Viet Nam next week.
3. A small lake is behind my house.
4. What about going fishing?
IV.
l. He’ll be 14.
2. There are 8 (rooms).
3. She often grows flowers in the garden.
4. In the evenings, his family often sits together and watches the stars in the sky.
V. Học sinh tự làm.
Loading...

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây