Loading...

Đề thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 4 năm học 2018 - 2019

Thứ sáu - 23/11/2018 04:15

Đề thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 4 năm học 2018 - 2019, có đáp án kèm theo. Mời các bạn cùng tham khảo.

Loading...
ĐỀ THI HỌC KỲ 1 NĂM HỌC 2018 - 2019
MÔN TIẾNG ANH
I. Look and Write [Nhìn tranh và viết]


Key: 1. Cook meal 2. Play on the beach/ Play with sand 3. Play badminton 4. Collect stamp

5. Watch TV/ television 6. Play table tennis 7. Fly the kite 8. Play volleyball
9. Take a photo 10. Go to the library 11. Play the piano 12. Skip rope
13. go swimming/ swim 14. Play chess 15. Play the guitar 16. Ride a bike

II. Read and match [Đọc và Nối]
1. What class is he in? a. Math, English and Music.
2. Can you sing? b. I have it on Tuesday and Friday.
3. What subjects do you have today? c. No, I don’t.
4.Where were you yesterday? d. I was on the beach with my friend.
5. What is your hobby? e. Tony’s birthday is in April.
6. What does she do on Monday? f. Tom is from England.
7. What’s the date today? g. It’s the thirtieth of August .
8. Where is Tom from? h. She is Japanese.
9. What can he do? i. He’s in class 4A.
10. When’s Tony’s birthday? j. She likes making puppets .
11. What is her nationality? k. He watches TV.
12.When do you have English? l. No, I can’t.
13. Do you like playing football? m. He can sing.
14.  What does your father do in the evening? n. She goes to the English Club.
15. What does she like doing? O. My hobby is collecting stamps.
Key: 1. i 2. l 3. a 4. d 5. o 6. n 7. g 8. f 9. m 10. e 11. h 12. b 13. c 14. k 15. j

III. Choose the best answer [Chọn đáp án đúng]
1. What is your name?  
à My ______ is Tom. 
A. name                       B. nam                          C. nice                          D. nine
2. How are you?  
à I ____ fine, thank you. And you? 
A. are     B. am                 C. is                                   D. in
3. How old are you?  
à I am _____ years old. 
A. a           B. an                C. nine                                  D. one
4. Where ______ you from?  
à I am from America. 
A. am        B. do               C. is                                   D. are
5. What nationality are you?  
à I __________ Vietnamese.  
A. to                                  B. are                                C. am                                    D. is
6. What day is it today?  
à It is _______ . 
A. one day     B. Tuesday   C. Three days   D. Two days
7. What __________ you do on Monday?  
à I read books in the morning.
A. do                                 B. does                              C. is                                   D. am
8. What is the ______ today?  
à It is the first of September. 
A. do    B. date                     C. today                        D. to
9. When is _____ birthday?  
à It is on the ninth of June. 
A. you      B. we               C. your                              D. they
10.   What can you do?  
à I ____ speak English.  
A. am       B. is                  C. are                                D. can
11. Can you swim?  
à Yes, I __________.   
A. am            B. is             C. can                                D. are
12. Where is she from?  
à She ______ from Singapore. 
A. am          B. is               C. are                                           D. do
13. When is his birthday?  
à His __________ is on the second of July.
A. birthday                       B. today                            C. tomorrow                     D. tonight
14. Can you speak English?  
à No, I _____.      
A. can        B. cant           C. cann’t                                 D. can’t
Key: 1. A 2. B 3. C 4. D 5. C 6. B 7. A 8. B 9. C 10. D 11. C 12. B 13. A 14. D
IV. Read and answer [Đọc và trả lời câu hỏi]
Hi, My name is Maria. I’m a student at Oxford Primary School. Today I have Vietnamese, Maths, English, Music and Art. I like Music because  I can sing a song. I don’t like English because it is difficult to write in English.
1. What’s her name? .............................................................
2. What’s the name of her school? ............................................................
3. What subject does she have today? ............................................................
4. Why does she like Music? .........................................................…
Key: 1. Her name is Maria.
2. Her school’s name is Oxford Primary School. / It is Oxford Primary School.
3. (Today) She has Vietnamese, Maths, English, Music and Art.
4. Because she can sing a song.

V. Odd one out:
1.         A.morning                 B.afternoon         C.evening               D.birthday
2.         A.England                 B.America           C.Vietnamese         D.Japan
3.         A.swim                      B.January            C.March                  D.May
4.         A.ride                        B.badminton        C.dance                  D.play
5.         A.Monday                 B.Thursday          C.Friday                  D.week
Key: 1. D 2. C 3. A 4. B 5. D

VI. Reorder the words  to make sentences.
1. you/ are/ Where/ from/ ?   à………………………………………………………
2. Nga/ your/ birthday,/ When/ is/ ?  à…………………………………………………
3. fifth/ Today/ of/ is/ the/ October/ .  à…………………………………………
4. play/ Can/ the/ you/ piano /?      à…………………………………………………
5. play / can/  He/ basketball./ ………………………………………………………..…
Key: 1. Where are you from?
2. When is your birthday, Nga?
3. Today is the fifth of October.
4. Can you play the piano?
5. He can play basketball.

VII. Speaking: Talk about yourself [Nói khoảng 5 câu về bản thân em ]
1. What’s your name?
2. How old are you?
3. Where are you from?
4. What nationality are you?
5. What is your hobby?
Example: My name is Le. I am ten years old. I am Vietnamese. I am from Thai Binh province. My hobby is listening to music and reading books.
Loading...

 
 Từ khóa: năm học, học kỳ
Tổng số điểm của bài viết là: 1 trong 1 đánh giá
Xếp hạng: 1 - 1 phiếu bầu
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  Ẩn/Hiện ý kiến

Mã chống spam   

Bài cùng chuyên mục: Lớp 4

 

Xem tiếp...

Bài viết mới

 

Bài viết cũ

Loading...
XEM NHIỀU TRONG TUẦN